Få udarbejdet en tilstandsrapport ved salg af hus

Undgå at hæfte for fejl og mangler

Hvis du vil sælge sit hus, er det en god idé at få lavet en tilstandsrapport, da du ellers vil hæfte for fejl og mangler på huset i 10 år. Sammen med en elinstallationsrapport og en ejerskifteforsikring, er du sikret mod et eventuelt erstatningskrav for skjulte fejl eller mangler, der måtte vise sig på huset efter du har solgt det.

Jeg udarbejder tilstandsrapporter og elinstallationsrapporter på enfamiliehuse, rækkehuse, dobbelthuse, flerfamiliehuse og sommerhuse i Odense, Svendborg, Nyborg, Ringe på hele Fyn og langeland, for både private husejere og udlejningsselskaber.

Har du en landejendom eller erhvervsejendom, og ønsker at få oplyst ejendommens stand, evt. ved salg, udarbejder jeg også besigtigelsesrapporter, der laves under samme forudsætninger som en tilstandsrapport.

​​Har du spørgsmål så send mig en besked​​​​

Jeg vender hurtig tilbage​

Hvad er en tilstandsrapport?

Udover at være din beskyttelse som sælger mod erstatningskrav fra køber, har tilstandsrapporten også til formål at give køber et indblik i husets tilstand. Her kan man således se, i hvilket omfang husets tilstand er ringere end tilstanden af intakte tilsvarende huse af samme alder.

Tilstandsrapporten laves ved en visuel besigtigelse af huset fra et byggeteknisk perspektiv - både indvendigt og udvendigt - og uden destruktive indgreb. Tag, ydervægge, vinduer & døre, sokkel, indvendige vægge, loftrum, kælder, krybekælder, badeværelse, lofter, gulve mv. gennemgås, og hvis der konstateres skader eller fejl, bliver der givet en farvet anmærkning (grå, gul, rød eller sort), alt efter hvor ”stor” skaden er.

Foruden tilstandsrapporter kan jeg også hjælpe med udarbejdelse af elinstallations- rapporter samt energimærkninger og købergennemgang. Det betyder, at du ikke behøver at kontakte andre end mig, for at få alle nødvendige rapporter til dit hussalg. 

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt mig og bestil et huseftersyn af din bolig

Skal jeg komme ud og gennemgå din ejendom med henblik på udarbejdelse af en tilstandsrapport eller en besigtigelsesrapport, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig. 

Jeg er også tilgængelig til en uforpligtende snak om, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med at få udarbejdet en tilstandsrapport eller besigtigelsesrapport.

Priseksempler

Tilstandsrapport, Energimærke og El-eftersyn:

Ejendomme med BBR-boligareal på 0-99 m²

Kr. 9.195,-

Fornyelse af tilstandsrapport

(gælder 1 år fra første indberetning)

Kr. 1.500,-

Mine kunder siger

Rydahl Byggesagkyndig er vurderet 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvor du kan ​se flere udtalelser fra mine glade og tilfredse kunder.

Vurderet 4,6 ud af 5 baseret på 18 bedømmelser.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Rydahl Byggesagkyndig

Selagervej 5, 5750 Ringe

CVR: 32697887

Kontaktoplysninger

Telefon: (+45) 51 18 31 33

E-mail: info@rydahl-byg.dk

4,6 ud af 5 på Trustpilot

Læs mine anmeldelser på Trustpilot