Energimærkning af ejendom i forbindelse med salg eller søgning om tilskud.

Har du et energimærke på din bolig/ejendom?

Når du vil sælge dit hus eller søge tilskud til energiforbedring, kræver det et gyldigt energimærke på huset. Uden et gyldigt energimærke kan huset ikke blive sat til salg, eller du vil ikke kunne søge om tilskud fra energipuljen til energiforbedringer. 

Her kan Rydahl Byggesagkyndig hjælpe dig. Jeg tilbyder energimærkning af ejendomme som enfamiliehuse, rækkehuse, flerfamiliehuse samt erhvervsejendomme.​

Som uddannet energikonsulent kan jeg tilbyde energimærkning af boliger og erhvevsejendomme, ligesom jeg kan komme med energibesparende forslag til ejendommen. Med udgangspunkt fra mit kontor i Ringe hjælper jeg bolig- og erhvervsejere i Nyborg, Odense, Svendborg og på resten af Fyn, hvis du ønsker en energimærkning af din ejendom. 

Står du også og skal have lavet en tilstandsrapport, en købergennemgang eller en elinstallationsrapport, kan du med fordel benytte dig af mine pakkeløsninger.

​​Har du spørgsmål så send mig en besked​​​​

Jeg vender hurtig tilbage​

Hvad er et energimærke?

Et energimærke er en rapport, der fortæller om bygningens energiforbrug, beregnet ud fra en standardiseret betragtning. Alt efter hvor meget energi der skal til for at opvarme bygningen, og hvor meget CO2 der udledes, får bygningen et bogstav/mærke fra A2020 til G

Energimærket giver en køber eller lejer et indblik i bygningens teoretiske energiomkostninger, og vil udover det, også komme med forslag til energibesparende tiltag. Med mindre der er lavet ændringer på bygningen der rykker væsentligt ved energiforbruget, som efterisolering, udskiftning af vinduer, ny varmekilde mv., er et energimærke gyldigt i 10 år. 

For mere information besøg Energistyrelsens hjemmeside på www.ens.dk​

Hvordan foregår det?

​Når vi er blevet enige om, at jeg skal lave et energimærke på din ejendom, fremsender jeg en ordrebekræftelse til dig på mail. Udover oplysninger om tid, sted og pris, beder jeg om at få fremsendt attester og infomation på hulmursisolering, solceller, solfanger mv. 

Til aftalt tid, kommer jeg ud til dig og laver en registrering og opmåling af bygningen – arealer, materialer, isoleringstykkelser, vinduestyper, varmekilder, rør, pumper mv. – herefter taster jeg registreringerne ind i beregningsprogrammet, der så udregner det teoretiske varmeforbrug og derved energibogstavet. 

Med mindre andet er aftalt, fremsendes energimærket til dig på mail inden for en uge.

Priseksempler

Tilstandsrapport, Energimærke og El-eftersyn:

Ejendomme med BBR-boligareal på 0-99 m²

Kr. 9.195,-

Fornyelse af tilstandsrapport

(gælder 1 år fra første indberetning)

Kr. 1.500,-

Mine kunder siger

Rydahl Byggesagkyndig er vurderet 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvor du kan ​se flere udtalelser fra mine glade og tilfredse kunder.

Vurderet 4,6 ud af 5 baseret på 18 bedømmelser.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Rydahl Byggesagkyndig

Selagervej 5, 5750 Ringe

CVR: 32697887

Kontaktoplysninger

Telefon: (+45) 51 18 31 33

E-mail: info@rydahl-byg.dk

4,6 ud af 5 på Trustpilot

Læs mine anmeldelser på Trustpilot