Vi holder ​ferielukket fra den 04.10.2023 til og med den 15.10.2023

Bestil et energimærkning

Energimærkning af hus i forbindelse med hussalg og tilskud

Har du den rette energimærkning på din bolig?

Når du vil sælge dit hus eller søge tilskud til energiforbedringer, kræver det et gyldigt energimærke på huset. Uden gyldig energimærkning kan huset ikke blive sat til salg, og din ansøgning om energitilskud vil blive afvist. Her kan Rydahl Byggesagkyndig hjælpe dig.

Som uddannet energikonsulent kan jeg tilbyde energimærkning af hus, ligesom jeg ligeledes kan komme med kvalificerede forslag til energioptimering af dit hjem. Med udgangspunkt i Ringe hjælper jeg husejere i Nyborg, Odense, Svendborg og på resten af Fyn, hvis de skal have hjælp til energimærkning af hus. Jeg kan desuden også tilbyde at udarbejde tilstandsrapporter samt el-installationsrapporter, og du behøver derfor udelukkende min hjælp til at få en komplet rapportering af din bolig.

​​Har du spørgsmål så send mig en besked​​​​

Jeg vender hurtig tilbage​

Rådgivning​

Vil du sælge dit hus?​

Kontakt mig nu

Hvad er et energimærke?

Et energimærke er en rapport, der fortæller om husets energiforbrug, beregnet ud fra en standardiseret betragtning. Alt efter hvor meget energi der skal til for at opvarme huset, og hvor meget CO2 der udledes, får huset et bogstav/mærke fra A2020-G. Energimærkningen giver køber et indblik i husets energiomkostninger.

Med mig som byggesagkyndig får du lavet en lovpligtig og retvisende energimærkning af dit hus. Når du har bestilt din energimærkning af hus, fremsender jeg en ordrebekræftelse til dig på mail, hvor jeg blandt andet beder om årsopgørelse for varme.

Herefter kommer jeg ud til dig og laver en gennemgang og opmåling af huset – arealer, isoleringstykkelser, vinduestyper mv. – og du behøver ikke være hjemme under gennemgangen. Jeg fremsender energimærket til dig inden for en uge, medmindre vi har aftalt andet.

rødgulgråsort

Kontakt mig og bestil energimærkning af hus

Har du spørgsmål til din energimærkning? Så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg er altid klar til at tage en snak om, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig. 

Jeg kan tilbyde energimærkning af både huse, sommerhuse, andelsboliger og ejerlejligheder.​

Priseksempler

Tilstandsrapport, Energimærke og El-eftersyn:

Ejendomme med bbr-boligareal på 0-99 m²

Kr. 8.995,-

Fornyelse af tilstandsrapport

(gælder 1 år fra første indberetning)

Kr. 1.500,-

Mine kunder siger

Rydahl Byggesagkyndig er vurderet 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvor du kan ​se flere udtalelser fra mine glade og tilfredse kunder.

Vurderet 4,6 ud af 5 baseret på 18 bedømmelser.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Rydahl Byggesagkyndig

Selagervej 5, 5750 Ringe

CVR: 32697887

Kontaktoplysninger

Telefon: (+45) 51 18 31 33

E-mail: info@rydahl-byg.dk

4,6 ud af 5 på Trustpilot

Læs mine anmeldelser på Trustpilot