Vi holder ​ferielukket fra den 04.10.2023 til og med den 15.10.2023

Hvad jeg kan hjælpe med​

Find den helt rigtige bolig med hjælp til købergennemgang

Undgå ubehagelige overraskelser med professionel køberrådgivning

Står du over for at skulle købe en bolig, og har du i den forbindelse brug for professionel hjælp til din købergennemgang? Så hjælper jeg dig gerne. Ved Rydahl Byggesagkyndig får du altid kompetent, ærlig og professionel rådgivning ved boligkøb, så du har alle de nødvendige informationer, inden du køber din nye bolig. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, når først huset er købt.

Har du forelsket dig i et hus i Odense, Ringe, Nyborg, Svendborg eller et andet sted på Fyn, så kommer jeg gerne ud og hjælper dig ved din købergennemgang.

​​Har du spørgsmål så send mig en besked​​​​

Jeg vender hurtig tilbage​

Rådgivning​

Vil du sælge dit hus?​

Kontakt mig nu

Hvad er en købergennemgang?

Ved en købergennemgang får du som potentiel køber mulighed for at gennemgå og evaluere boligen, inden du træffer den endelige beslutning. Her kan du tjekke alt inden for elinstallationer, VVS-systemer, tag, facade, vinduer og meget andet.

Du kan i princippet selv stå for processen, men hvis du ønsker at få et professionelt og fuldendt billede af husets tilstand, kan du med fordel hyre en byggesagkyndig til at bistå dig ved købergennemgangen. Her kan jeg hjælpe dig med et komplet overblik over bygningens tilstand, så du eksempelvis er opmærksom på, om der er ting ved boligen, der skal repareres eller renoveres, før den er helt indflytningsklar, og hvor langtidsholdbare de forskellige løsninger er.

Ved at have mig som byggesagkyndig med til din købergennemgang er du sikret, at intet bliver overset, og at du derfor kan tage din beslutning på et oplyst grundlag. 

Kontakt mig før du køber dit nye hjem

Vil du have en erfaren bygningssagkyndig med ud til din købergennemgang før dit huskøb, så skal du være meget velkommen til at kontakte mig. 

Jeg er altid klar til at hjælpe dig med at sikre, at du har et fuldkomment overblik over din kommende bolig og dens tilstand.

Priseksempler

Tilstandsrapport, Energimærke og El-eftersyn:

Ejendomme med bbr-boligareal på 0-99 m²

Kr. 8.995,-

Fornyelse af tilstandsrapport

(gælder 1 år fra første indberetning)

Kr. 1.500,-

Mine kunder siger

Rydahl Byggesagkyndig er vurderet 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvor du kan ​se flere udtalelser fra mine glade og tilfredse kunder.

Vurderet 4,6 ud af 5 baseret på 18 bedømmelser.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Rydahl Byggesagkyndig

Selagervej 5, 5750 Ringe

CVR: 32697887

Kontaktoplysninger

Telefon: (+45) 51 18 31 33

E-mail: info@rydahl-byg.dk

4,6 ud af 5 på Trustpilot

Læs mine anmeldelser på Trustpilot