Det er ikke et job – det er en passion

Som barn rendte jeg rundt hos min nabo, der var tømrer og ”hjalp” ham med at renovere hans hus. Han forklarede flittigt, hvad han gjorde, hvordan han gjorde det og hvordan værktøjet virkede, min interesse var vakt!

I 9. klasse skulle jeg finde en praktikplads. Min nabo huskede tydeligt min lærelyst, og han banede derfor vejen for, at jeg kunne komme i praktik som tømrer hos Sydkystens Tømrer- og snedkerfirma. I praktikugen hjalp jeg til med opførelsen af et enfamiliehus, og jeg elskede det! Bedre blev det, da min mester spurgte mig, om jeg ville blive som arbejdsdreng i den efterfølgende vinterferie. Da ferien var omme, tilbød han mig at komme i lære hos ham, når jeg var færdig med 10. klasse. Jeg tøvede ikke et øjeblik med at sige ja.

2018 blev året, hvor jeg besluttede mig for at stå på egne ben, og blive selvstændig erhvervsdrivende. Med mine mange års erfaring fra byggebranchen i rygsækken, slog jeg med ned som Byggesagkyndig med kontor i Ringe, klar til at dele ud min viden og erfaring.

​​Har du spørgsmål så send mig en besked​​​​

Jeg vender hurtig tilbage​

Mine kunder siger

Rydahl Byggesagkyndig er vurderet 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvor du kan ​se flere udtalelser fra mine glade og tilfredse kunder.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 29 bedømmelser.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Rydahl Byggesagkyndig

Selagervej 5, 5750 Ringe

CVR: 32697887

Kontaktoplysninger

Telefon: (+45) 51 18 31 33

E-mail: info@rydahl-byg.dk

4,7 ud af 5 på Trustpilot

Læs mine anmeldelser på Trustpilot